...elsődleges célunk, hogy olyan árucikkekkel kereskedjünk, amelyek nyersanyagként vagy a bioüzemanyag-termelés melléktermékeként szolgálnak...

Kukoricamaize

Repcerapassed

DDGSddgs

Repcedararapesmeal

sipkadole

Az Envien Magyarország az Envien-csoport tagja, amely egy kilenc jogi személyből álló és a  kelet-közép-európai (CEE) bioüzemanyag-iparban tevékenykedő multinacionális vállalatcsoport. Az Envien Magyarország Kft. 2013-ban alakult azzal az elsődleges céllal, hogy belépjen a magyar mezőgazdasági termékek piacára.

Legfőbb célunk, hogy olyan mezőgazdasági termékeket vásároljunk és értékesítsünk, amelyek nyersanyagként illetve a bioüzemanyag-gyártás melléktermékeiként kerülnek felhasználásra.  Kezdő kereskedelmi portfóliónkat a kukorica, a repce, a repcedara és a DDGS alkotja. Kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre és a biztonságra, ezért az ISO 9001 és szabványokat minőségirányítási rendszerünkbe integráltuk.

Folyamatos növekedésre törekszünk, és igyekszünk felvenni a versenyt a közép-kelet-európai bioüzemanyag-gyártók legjelentősebb beszállítóival.  Prioritásunk, hogy hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködést alakítsunk ki a helyi gazdálkodókkal és mezőgazdasági kereskedőkkel, amit alapfeltételnek tekintünk a sikeres üzlethez.  Elkötelezettek vagyunk a vállalatirányítás magas színvonala és ügyfeleink lehető leghatékonyabb kiszolgálása mellett.

web stránky vyrobil fga